Direktlänk till inlägg 8 juni 2009

Emerald fingerless mittens

Av Sanna - 8 juni 2009 20:34

Till sist kom jag igång med Pulsklubb 2009´s maj månadsmönster: Emerald fingerless mittens.


Tycker att bomullsgarnet Flox Magic passade utmärkt till mönstret. Kortade av några varv på slutet, samt gjorde mudden kortare. Kul att fixa till "bubblorna", och det var första gången jag använde hjälpsticka. Det gick ju! :-))


Håller på med ett par till i blått Flox Magic. Båda paren ska bli en liten extra present till tonårstjejerna, som tar studenten nu i veckan. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanna - 18 juli 2009 09:47

Nu flyttar jag till Blogger. Där kan man se trädgårdsmusen Putte del Parmesano. Välkommen! :-)   Ny adress http://katten-i-garnet.blogspot.com/     ...

Av Sanna - 12 juli 2009 08:57

"Mamma är mitt hjärtas kärlek!"   Sa min son på fem år. Finare ord kan man inte få! ...

Av Sanna - 11 juli 2009 09:04

Nästan klar med kläderna till Putte. Bara lite fästande av trådändar och nu börjar hans syster ta form i huvudet på mig. Så det blir en till.   Det har varit en kul sommar-virk-along.Inspirerande blogg! Tack, Veronica!   ...

Av Sanna - 10 juli 2009 21:55

Min Putte Trädgårdsmus ska få kläder i helgen. Har spanat in flera bloggar med en massa syskon. Jättefina! Synd att jag har problem med att kommentera...Bloggarna vill inte ta emot mina kommentarer. Vet inte riktigt varför. Vet någon?   Vill även tip...

Av Sanna - 8 juli 2009 22:15

Busmusen - Putte del Parmesano: - Det är lite jobbigt att visa sin nakna med dock välknåpade kropp så här första gången. Vad gör man inte för sin publik! :-))...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se