Direktlänk till inlägg 21 juni 2009

Ännu ett par "Emerald fingerless mitts"

Av Sanna - 21 juni 2009 09:08

Här är den blå varianten av "Emerald fingerless mittens" som var majmånadsmönster på Pulsklubb 2009.


I midsommar har jag fortsatt på mina små stickprojekt. En virkad väska i gammalt grått bomullsgarn. En tröja till mina systerson, som från början var menad till min minsta grabb. Den tröjan kämpar jag. Får repa upp eftersom bak-och framstycket är för fyra år...och jag har stickat armarna enligt storlek för två år. Typiskt! Sen har jag en mössa på gång i "viola magic"- garn. Garnet köpte jag på en marknad i våras. Det blir fin randning.


Virkar blommor också. Vet inte riktigt till vad. Det bara blir en och annan då och då. Mest i garnet Flox magic.


Trevlig och "magic" midsommar till er alla! :-))

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanna - 18 juli 2009 09:47

Nu flyttar jag till Blogger. Där kan man se trädgårdsmusen Putte del Parmesano. Välkommen! :-)   Ny adress http://katten-i-garnet.blogspot.com/     ...

Av Sanna - 12 juli 2009 08:57

"Mamma är mitt hjärtas kärlek!"   Sa min son på fem år. Finare ord kan man inte få! ...

Av Sanna - 11 juli 2009 09:04

Nästan klar med kläderna till Putte. Bara lite fästande av trådändar och nu börjar hans syster ta form i huvudet på mig. Så det blir en till.   Det har varit en kul sommar-virk-along.Inspirerande blogg! Tack, Veronica!   ...

Av Sanna - 10 juli 2009 21:55

Min Putte Trädgårdsmus ska få kläder i helgen. Har spanat in flera bloggar med en massa syskon. Jättefina! Synd att jag har problem med att kommentera...Bloggarna vill inte ta emot mina kommentarer. Vet inte riktigt varför. Vet någon?   Vill även tip...

Av Sanna - 8 juli 2009 22:15

Busmusen - Putte del Parmesano: - Det är lite jobbigt att visa sin nakna med dock välknåpade kropp så här första gången. Vad gör man inte för sin publik! :-))...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se